Home
Up
Rotterdam
New York
Chicago
Mexico City
Los Angeles
Vancouver
Anchorage
Honolulu
Wellington
Sydney
Hong Kong
Tokyo
Singapore
New Delhi
Rotterdam (nogmaals)
Schiphol
Mumbai
Reisbeelden

#3: CHICAGO

Aankomst: maandag 1 november

 Draaidag 2 november

 

Als we in Chicago aankomen blijkt het ook hier prachtig weer te zijn. Helaas horen we al snel op de radio in de auto van John Wolfe CH_John_WolfeX.JPG (21318 bytes) (de man ter plaatse) dat het  na vandaag echt afgelopen is met het mooie weer en we kou kunnen gaan verwachten.(Het zal allemaal wel meevallen denken we nog)

De rest van de ochtend besteden we aan een lokatiebezoek. Het is een prachtige plek aan de water kant van de stad met een prachtig uitzicht over de stad. De zee is kalm maar John waarschuwt ons al dat het water niet altijd zo kalm is (Het zal allemaal nog wel meevallen denken we nog). De rest van de middag slenteren en shoppen we door down town Chicago. Het is erg leuk om een indruk te krijgen van een stad en aangezien we overal maar zo kort zijn moet de tijd effiecient worden ingedeeld. Erg leuk en lekker gegeten in een musical restaurant.

De volgende dag om kwart over vijf in de morgen komt John ons ophalen. Het is ongelofelijk koud buiten en er staat een ijskoude wind. Als we op de lokatie aankomen zien we inderdaad dat het kalme water is veranderd in een zee metCH_Wave1_Camx.JPG (20479 bytes) hoge golven. We besluiten op een hoger punt te gaan staan en na een half uur blijkt dat een zeer verstandige beslissing te zijn geweest aangezien de golven compleet over de kade heen stromen. En dan komt er nog gevaar uit een andere hoek

CH_Madelon_BurgerkingX.JPG (27961 bytes)Het wordt een hele lange dag. De auto van John, die we als schuilplaats/ opwarmplaats gebruiken is niet echt confortabel. De warmte in de auto maakt een boel goed en doet de krappe beenruimte bijna vergeten. Ofschoon de dag voorbij lijkt te kruipen is het filmtechnisch een zeer geslaagde en afwisselde dag. De stad krijgt vele verschillende wolken landschappen en de verandering van de kleuren in de lucht is ook erg boeiend. Nadat de stad weer in de nacht is gehuld met een mooie paarse gloed verlaten we, met een voldaan gevoel, onze stek van die dag.

Nog meer Chicago

We besluiten Chicago af te sluiten met een lekker dinerCH_Taxi_HowardX.JPG (32125 bytes) in een grill house. We worden er naar toe gebracht door Howard, een taxichauffeur uit Chicago. Aangezien Howard een prachtige taxi heeft met heerlijke beenruimte, strikken we Howard meteen om ons de volgende dag op te halen en ons weg te brengen naar het vliegveld. En zo zijn we gekomen aan het eind van ons Chicago avontuur en vliegen we door naar Mexico City.

MvdW