Home
Up
Rotterdam
New York
Chicago
Mexico City
Los Angeles
Vancouver
Anchorage
Honolulu
Wellington
Sydney
Hong Kong
Tokyo
Singapore
New Delhi
Rotterdam (nogmaals)
Schiphol
Mumbai
Reisbeelden

Deze produktie die in Rotterdam begon, eindigde daar ook weer. Tijdens onze reis had Paul een beter standpunt gevonden en ik mocht hiermee de cirkel rondmaken.

Waar ik de eerste keer zonder Madelon (maar met Peter de Bont) begon, eindigde ik hier in m'n eentje. Madelon 'was niet meer nodig'. Het kantoor heeft haar rol buiten de productionele bezigheden niet goed ingeschat.

Phoxx en de beheerder van het flatgebouw lieten me op het dak en hielpen me opzetten, maar daarna was ik op mezelf aangewezen. Halverwege de dag bracht hij me nog wat kranten en eten, en een kennis van hem gaf me koffie en soep vanaf een lager gelegen balkonnetje.

 

Waar ik tot dan toe verwend was door zon en warmte kwam ik hier weer echt thuis. dit was een behoorlijk natte en koude dag. Met sterke windvlagen, niet ongevaarlijk aan de rand van dat dak. Door dat weer, en omdat ik er alleen voorstond, was het niet mogelijk wat langer te schuilen en bij te komen. Ik had het helemaal gehad! Maar toch; om het hier af te sluiten, de slang die in z'n staart bijt was mooi.