Home
Up
Rotterdam
New York
Chicago
Mexico City
Los Angeles
Vancouver
Anchorage
Honolulu
Wellington
Sydney
Hong Kong
Tokyo
Singapore
New Delhi
Rotterdam (nogmaals)
Schiphol
Mumbai
Reisbeelden

#9: WELLINGTON

Aankomst: dinsdag 16 november

Draaidag 18 november

Na een lange, vermoeiende vlucht zijn we aangekomen in Wellington. We worden opgehaald door Cilla Crump van Flying Fish, de lokatie productie maatschappij. Zij brengt ons naar het hotel en gaat met ons mee naar de lokatie. Het weer is goed, de voorspellingen iets minder en het waait stevig.

We gaan naar de werf waar we kennis maken met David die ons over de werf rondleidt. Hij is erg aardig en behulpzaam. We zoeken een goede plek op het einde van de stijger en zijn tevreden over de lokatie. Het is inmiddels al tegen het eind van de middag en Cilla zet ons af in het centrum waar we dineren. We vallen bijna om van de slaap en lopen terug naar het hotel.

We hebben een dagje vrij, het is prachtig weer en Cilla pikt ons op van het hotel, we gaan verkassen naar een appartement en neemt ons daarna mee naar haar kantoor. Het kantoor is in een woord geweldig, een enorme chaos maar reuze gezellig. De rest van de dag gaan we naar Te Papa, een museum. Te Papa ligt aan de andere kant van de haven als van waar wij zouden gaan filmen. Het uitzicht van deze kant is echter in onze ogen veel beter dus we bellen Cilla die een kwartier later ter plaatse is met de mevrouw van de Film-permits. Binnen drie telefoontjes en tien minuten is het mogelijk om van lokatie te switchen en gaan we door met het museum bezoek.

 

De draaidag....