Home
Bestemmingen
Who is Madelon
Techniek
Who is Jan
English

Goedemorgen, middag of avond, het hangt er maar net vanaf aan welke kant van de wereld je je bevindt.

Mijn naam is Madelon van der Weijden, ik reisde samen met Jan een reis rond de wereld  voor een commercial in opdracht van Vos Films in Amsterdam. Ik verbaas me iedere keer weer wat de techniek al niet kan doen. Op het moment dat ik mijn introductie zit te schrijven zit ik op een dak midden in het centrum van Mexico City waarna mijn stukje via een infrarood signaal naar de computer wordt gestuurd. Dit is natuurlijk een hele leuke manier om onze belevenissen te volgen van over de hele wereld.

Sinds mei 1999 ben ik afgestudeerd in de Film en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik veel voor Vos Films gewerkt en ben zo ook aan deze unieke kans gekomen. Ik doe het productionele onderdeel van de reis, onderhoud het contact met Nederland en zorg ter plaatse dat alles goed en soepel verloopt. Tot nu toe verloopt alles naar wens en kunnen we ook nog een beetje genieten van de steden waar we aan het filmen zijn. Ik hou er erg van om te reizen, nieuwe mensen en culturen te ontmoeten en om bezig te zijn met filmen. Een betere combinatie is dan ook niet te bedenken. Als je meer informatie wil hebben kun je me altijd een mailtje sturen (madelon_amsterdam@hotmail.com) (tussen madelon en amsterdam is een liggend streepje _)

Als je het leuk vindt moet je de website regelmatig bezoeken omdat we proberen redelijk up to date te blijven. Tot 5 december zijn we nog op reis en zullen er regelmatig veranderingen en toevoegingen worden gemaakt.

Hopelijk is het voor anderen ook leuk om mee te kijken (helaas niet zoals Big Brother, maar met een interval van een paar dagen). Veel plezier en laat even weten wat je er van vindt.

Veel liefs

Madelon